بیماریبیماری های مفصلی

کمربند طبی، پیشنهادی برای کاهش کمردرد

کمربند‌ طبی وسیله‌ای است که دور کمر پیچیده می‌شود تا از ستون فقرات کمری محافظت ‌کند. با استفاده از کمربند‌های طبی، می‌توان مصرف دارو‌های شیمیایی را کاهش داد. این داروها اغلب تسکین دهنده درد هستند و علاوه بر عوارضی که دارند، عوامل اصلی درد را هم از بین نمی‌برند.

البته کمربند طبی دارای مدل‌های مختلفی است که برای هر درد و درمان یا نقاط مختلف آسیب دیده استفاده می‌شوند. بیماران با توجه به نوع آسیب، شدت دید و تشخیص و پیشنهاد پزشک می‌توانند از کمربند طبی ستون فقرات، اسکولیوز، سیاتیک، دیسک کمر، گودی کمر و… سود ببرند. در ادامه بیشتر در مورد کمربند طبی خواهیم گفت.

کمربند‌ طبی چیست؟

کمربند‌ طبی وسیله ای است که ممکن است فرد برای حمایت از کمر از آن استفاده کند. برخی از مردم معتقدند که این وسیله ممکن است کمردرد را کاهش دهد، از صدمات جلوگیری کنند، روند بهبودی را تقویت کرده و وضعیت صحیح و تراز صحیح ستون فقرات را ارتقا بخشد. کمربند‌ طبی معمولاً دارای نوارهای فشاری الاستیک و پلاستیک یا فلزات سخت یا ترکیبی از هر دو است. این کمربندها به صورت سفارشی یا طرح‌های پیش ساخته ارائه می‌شوند.

انواع پیش ساخته به راحتی در دسترس هستند و نیازی به قالب گیری ندارند. فرد به دلایل مختلفی از جمله جلوگیری از صدمات ناشی از کار یا مدیریت شرایطی مانند اسکولیوز، استفاده از این محصولات را انتخاب می‌کند اما باید بدانیم که اکثر مردم نباید از این کمربندها استفاده کنند مگر اینکه پزشک به آنها توصیه کند.

بیشتر بخوانید: انواع کمربند طبی دیسک کمر و ویژگی‌های خاص هر کمربند

مزایا و معایب کمربند طبی

استفاده از کمربند طبی به جای مصرف داروهای مسکن جهت مهار درد مزمن ممکن است درد را بکاهد ولی باید پیش از استفاده از آن با پزشک مشورت کنید. این محصولات می‌توانند به کاهش درد کمر ناشی از نشستن زیاد کمک کنند. دقت کنید که اگر در طولانی مدت شخص کمر خود را با کمربندهای طبی ببندد، عضلات کمر ضعیف شده و فرد به دفعات بیشتری دچار کمردرد می‌شود.

چنانچه شخص به تجربه دریافت که بستن کمر موقع درد سبب کاستن درد می‌شود، می‌تواند برای مدتی که حمله شدید کمردرد دارد، کمر خود را ببندد. کارگرانی که در حین کار وسایلی جابه‌جا می‌کنند، هنگام کار اگر کمرشان را ببندند می‌توانند تا حدودی از آسیب به کمرشان پیشگیری کنند.

بیشتر بخوانید: چرا پارگی دیسک کمر عارضه‌ای وحشتناک نیست؟

چه زمانی ممکن است فرد به کمربند طبی نیاز داشته باشد؟

یک فرد ممکن است به دلایل زیر به کمربند طبی نیاز داشته باشد:

  • تثبیت ستون فقرات پس از ضربه یا آسیب
  • برای اصلاح مسائل مربوط به وضعیت بدن
  • برای فعالیت‌های شغلی یا شیوه‌های زندگی که خطر فشار یا صدمه به کمر را افزایش می‌دهد

پزشک یا متخصص پزشکی می‌تواند در مورد بی خطر یا مفید بودن استفاده از آن، به شما توصیه کند.

بیشتر بخوانید: ورزش دیسک کمر جایگزین جراحی است؟

کاربردهای کمربند طبی

ثابت ماندن ستون فقرات از طریق بستن، پس از عمل جراحی مفید است. این کار اجازه می‌دهد تا ساختارها بهبود یابند، تراز صحیح حفظ شده و فشار روی ستون فقرات کاهش پیدا کند. همچنین کمربند طبی برای افرادی که دارای بیماری‌های کمر هستند هم می‌تواند مفید باشد. بیماری‌هایی مانند:

  • آرتروز ستون فقرات
  • فتق دیسک
  • تنگی مجرا
  • اسپوندیلوز
  • اسپوندیلولیستزیس

بیشتر بخوانید: ماساژ کمر و 5 تکنیک اجرایی برای تسکین درد عضلات پشت

این محصولات به کاهش حرکت‌های کوچک در ستون فقرات برای کاهش لغزش و فشار، کاهش درد و تحمل حرکات روزانه کمک می‌کنند. یک مطالعه در سال 2020 نشان داد که ارتزهای نخاعی ، ارتزهای کمری و ارتزهای قفسه سینه به بهبود درد و ناتوانی بدون ایجاد عوارض جانبی در کوتاه مدت کمک می‌کنند.

کمربند طبی همچنین ممکن است از خمیدگی بیشتر ستون فقرات در افراد مبتلا به اسکولیوز جلوگیری کند. یک مطالعه در سال 2021 نشان داد که بندهای پشتی باعث بهبود قابل توجهی در نوزادان مبتلا به اسکولیوز و اطفال ایدیوپاتیک می‌شود.

یک کمربند پشتی یا شکم ممکن است برای افراد باردار نیز مفید باشد. تحلیلی در سال 2017 نشان داد که زنان بارداری که کمربند لگن بسته بودند در دوران بارداری خود درد لگن کمتری گزارش کردند.

بیشتر بخوانید: درمان تنگی کانال نخاعی با روش‌های جراحی یا ورزشی و کم خطر

نحوه عملکرد کمربند طبی

این محصول بخشی از وزن را از پشت به شکم منتقل می‌کند و بار را بر روی ساختارهای ستون فقرات کاهش می‌دهد. کاهش فشار باعث کاهش تنش عضلانی، واکنش محافظتی مقابل آسیب و ضربه به کمر و در نتیجه کاهش دردی می‌شود که معمولاً با آن همراه است. یک مطالعه نشان می دهد که بستن کمربند طبی به مدت 3 هفته سبب شده شرکت کنندگان کمردرد نداشته باشند.

اگر بدن شما از نظر هم ترازی ضعیف است، این فشار غیر ضروری به عضلات و رباط‌های شما وارد می‌شود.

اصلاح کننده وضعیت بدن و کمربند طبی، وسیله‌هایی هستند که شما برای کشیدن عضلات پشت خود به حالت صحیح استفاده می‌کنید و در نتیجه بدن خود را در موقعیت مناسب قرار می دهید.

بیشتر بخوانید: علائم دیسک کمر | نشانه‌هایی که با دیدن آن‌ها باید دنبال راه حل باشید

نکات استفاده از کمربند طبی

همانطور که گفتیم، اکثر مردم نیازی به بستن کمربند طبی ندارند و فقط باید تحت نظر پزشک خود این کار را انجام دهند. استفاده از کمربند طبی می‌تواند ماهیچه‌های اصلی بدن شخص را تضعیف کند. یکی از محبوب ترین انواع کمربند طبی، بند پشتی متقاطع است که با بندهای کشسان یا قابل تنظیم ساخته شده و سبک و انعطاف پذیر است. این نوع اصلاح کننده وضعیت برای این طراحی شده است که شانه های شما را عقب نگه داشته و شما را از قوز کردن باز دارد.

محصولات پشتی قالب دار، سنگین‌تر و قوی تر هستند. آن‌ها برای این طراحی شده اند تا به افراد با مشکلات جدی فیزیکی کمک کنند و معمولاً شامل عناصر سخت مانند میله ها یا صفحات برای حمایت از ستون فقرات است.

بیشتر بخوانید: درمان دیسک کمر با 5 درمان گیاهی،8 درمان غیرجراحی،3روش تکمیلی

کمربند طبی برای گودی کمر

یکی از مواردی که بسیار در باره آن پرسش می‌شود، امکان تاثیر کمربند طبی روی گودی کمر است. در واقع باید بیان کردن که کمربندهای طبی بر کم یا زیاد شدن گودی کمر تاثیری ندارند، اما برای حفاظت و پشتیبانی از آن‌ها موثر هستند.

بیشتر بخوانید: 10ورزش گودی کمر؛ با ورزش قوس غیرطبیعی کمر را رفع کنید

کمربند طبی برای دیسک

بریس‌های سفت و سخت از یک لایه محکم از مواد تشکیل شده‌اند که دور تنه می‌پیچد و شامل پانل‌های سفت و سختی در ناحیه جلو، پشت و گاهی کناره‌های بریس می‌شود. برخی از مدل‌ها شامل میله‌های پلاستیکی یا فلزی سخت هستند که قسمت بیرونی بریس را می‌پوشانند.

بریس پشتی که عناصری از ارتزهای انعطاف‌پذیر و سفت را ترکیب می‌کند، ممکن است به عنوان بریس نیمه سفت شناخته شود. به عنوان مثال یک کمربند کمری منعطف ممکن است شامل بالشتک اضافی برای پشتیبانی و ثبات بیشتر باشد.

بریس‌های سفت و نیمه سفت به تسکین درد کمر کمک می‌کنند:

  • اعمال فشار به نیم تنه برای نگه داشتن ستون فقرات در وضعیت سالم و انتقال وزن از ستون فقرات به شکم
  • ارائه پشتیبانی قابل توجه برای برداشتن فشار از ساختارهای ضعیف یا آسیب دیده ستون فقرات. از جمله عضلات، مفاصل، دیسک و ریشه‌های عصبی
  • کاهش قابل توجه دامنه حرکت برای جلوگیری از بیشتر خم شدن به جلو، عقب و پهلو و همچنین چرخش بیشتر تنه
  • کاهش شدید ریز حرکت در بخش یا ستون فقرات، افزایش شانس بهبود موفقیت‌آمیز با محدود کردن تحریک ناشی از شوک حرکات تکان دهنده

 

بیشتر بخوانید: کمربند طبی برای سیاتیک، بله یا خیر؟ | یک بررسی کامل

سیاتیک و کمربند طبی

یکی از اتفاقاتی که پس از فتق دیسک کمر به وجود می‌آید، مشکلی به نام سیاتیک است. دردی که در ناحیه کمر و پس از آن در پا و ساق پا منتشر می‌شود.

استفاده از کمربند طبی برای درمان یا بهبود سیاتیک موردی است که نمی‌توان آن را تایید کرد. اما می‌توانیم بگوییم که کمربند طبی می‌تواند در حفظ و پشتیبانی از ناحیه آسیب دیده کمک کننده باشد. به همین دلیل در تسکین درد و بهبود شرایط فرد موثر است.

 

کمربند طبی برای درمان اسکولیوز

کمربند طبی اسکولیوز|سیوطب

امروزه چندین کمربند طبی سفت پشت برای درمان اسکولیوز در بازار موجود است. این بریس‌ها می‌توانند در نحوه اعمال فشار به ستون فقرات و دنده‌ها برای جلوگیری از پیشرفت منحنی اسکولیوز متفاوت باشند.

برخی از بریس‌های سفت نیاز به استفاده تمام وقت دارند که معمولا بین 16 تا 23 ساعت در روز است. در حالی که برخی دیگر فقط حدود 8 تا 10 ساعت در شب، هنگام خواب استفاده می‌شوند.

رایج‌ترین بریس که امروزه برای اسکولیوز تجویز می‌شود، بریس بوستون است. بسیاری از مردم بریس بوستون را به عنوان نوعی ارتز توراسیک-کمر-خاجی (TLSO) می‌شناسند. انواع دیگری از مدل‌های بریس بوستون وجود دارد، مانند CTLSO با امتداد گردن برای انحنای قفسه سینه بالا، اگرچه آن‌ها چندان رایج نیستند.

 بیشتر بخوانید: 21 ورزش برای اسکولیوز، علائم و آشنایی با انحراف ستون فقرات

کمربند طبی ستون فقرات

یکی از مشکلاتی که بسیاری از افراد با آن دست به گریبان هستند، مشکلات ستون فقرات و درد در این ناحیه است. برای بهبود شرایط و حمایت بیشتر از ستون فقرات می‌توان از کمربند طبی استفاده کرد.

می‌توان آن را متناسب با نیازهای فرد و انواع بدن تنظیم کرد، در حالی که پشتیبانی ارتوپدی پیشرفته ستون فقرات را ارائه می‌دهد. این کمربند طبی را می‌توان سفت کرد تا روی نواحی خاص درد متمرکز شود و همچنین پس از تصادف یا آسیب یا در موارد درد مزمن مفید است.

بیشتر بخوانید: عمل جراحی تنگی کانال نخاعی، روش‌ها، شیوه درمان، عوارض

نحوه انتخاب کمربند طبی 

هنگام انتخاب نوع کمربند طبی، بهتر است توصیه‌های پزشک یا فیزیوتراپیست را دنبال کنید.

سطح پشتیبانی

کمربندهای طبی می‌توانند سفت، نیمه سفت یا انعطاف پذیر باشند. انواع سفت و سخت برای افرادی که دچار درد ناشی از شکستگی‌ها یا مشکلات بوجود آمده در پی حوادث ناگوار هستند، ثبات ایجاد می‌کنند. انواع انعطاف پذیر از مواد نرم‌تری برای محدود کردن حرکت بیش از حد تشکیل شده اند. اکثر این کمربندها قابل تنظیم هستند.

بیشتر بخوانید :عمل جراحی دیسک کمر | تمامی روش‌ها و تکنیک‌ها

مواد سازنده بریس کمر 

کمربندهای انعطاف پذیر اغلب شامل پنبه، بوم یا نئوپرن هستند، در حالی که انواع سفت و سخت می‌توانند از فلز، چرم یا پلاستیک تشکیل شوند. کمربندها برای علاقه مندان به ورزش معمولاً گرما را برای ایجاد عرق حفظ می‌کنند.

دوام و نگهداری کمربند طبی 

کمر در حالی که وضعیت نامناسبی دارد و با یک کمربند بسته شده است سیوطب

نگهدارنده‌های قابل شستشو با ماشین لباسشویی سازگار هستند. انواع کششی ممکن است پس از استفاده مرتب، کشیده شوند. متخصصان معمولاً کمربند طبی را برای استفاده کوتاه مدت توصیه می‌کنند. استفاده طولانی مدت ممکن است منجر به وابستگی به دستگاه شود که ممکن است منجر به ضعف و آتروفی عضلات گردد.

یک آزمایش تصادفی کنترل شده در سال 2019 نشان داد که استفاده از این کمربندها در یک دوره 4 هفته‌ای تاثیری بر ضخامت عضلات پشت ندارد. با این حال، اثرات طولانی مدت پوشیدن آن‌ها در این مطالعه بررسی نشده است. در نهایت، بستن کمربند طبی نامناسب، ممکن است باعث درد و آسیب بیشتر شود. مهم است که برای انتخاب کمربند، نوع کمردرد خود را بدانیم که در ادامه بیشتر به آن می‌پردازیم.

بیشتر بخوانید: معرفی فیزیوتراپی کمر، روشی فوق‌العاده برای درمان کمردرد

ویژگی‌های کمربند طبی

  • محدود نمودن جزئی دامنه حرکتی و حمایت کننده ناحیه کمر
  • ایجاد گرمای موضعی برای تسکین درد و تسریع روند درمان
  • قابلیت عبور جریان هوا و عدم تعریق در استفاده طولانی مدت
  • کاهش نیروهای جانبی، کششی و فشار موضعی بر روی مهره های کمری با جمع کردن شکم به داخل

بیشتر بخوانید: راهنمای کامل حرکات فیزیوتراپی برای کمر+عکس و فیلم

انواع کمربندها برای سلامتی ستون فقرات

  • کمربند تروکانتِریک (Trochanteric)
  • کمربند لومبوساکرال (Lumbosacral) و ساکروایلیاک (Sacroiliac)
  • کرست(Corset)
  • ویلیامز
  • چِیربک
  • رِینی فِلِکشن جَکِت (Raney Flexion Jacket)
  • هایپراِکستِیشن
  • مالدد جکت (Molded Jacket)

ارتزهای انعطاف پذیر از مواد نرم مانند مخلوط پنبه، الاستیک، بوم یا نئوپرن (نوعی لاستیک مصنوعی و انعطاف پذیر) ساخته شده اند. این بریس‌ها شامل کرست، کمربند دور کمری و کمربند ساکروایلیاک است. کمربندها یا کرست‌های کمری انعطاف پذیر به طور معمول در اندازه‌ها و طرح‌های مختلف وجود دارند. بریس کرست امکان خم شدن محدودی را فراهم می کند. کرست‌ها معمولاً شامل پایه‌های فلزی یا پلاستیکی عمودی در جلو، عقب یا کناره‌های بریس هستند که ثبات و محدودیت حرکتی را ایجاد می‌کنند.

کمربندهای دور کمری و کمربندهای ساکروایلیاک محدودیت بیشتری در حرکت ایجاد می‌کنند و معمولاً از پارچه‌ای محکم‌تر ساخته می‌شوند. بریس‌های سفت از یک لایه محکم تشکیل شده که در اطراف تنه می‌پیچد و شامل صفحات سفتی است که قسمت جلویی، پشتی و گاهی کناره‌های بریس را می‌پوشاند. برخی از مدل‌ها شامل میله‌های پلاستیکی سخت یا فلزی هستند که قسمت بیرونی بریس را می‌پوشانند.

بریس پشتی که ترکیبی از عناصر ارتز انعطاف‌پذیر و سفت و سخت است را می توان به عنوان بریس نیمه سفت و سخت نام برد. به عنوان مثال، یک کمربند انعطاف‌پذیر کمری ممکن است شامل روکش اضافی یا پلاستیک قالب‌دار برای حمایت و ثبات بیشتر باشد.

توصیه می‌شود برای اطمینان از ایمنی استفاده از بریس و تسکین درد موثر، با پزشک در مورد اندازه و تناسب بریس انعطاف پذیر مشورت کنید.

 بیشتر بخوانید: آیا کمردرد در زنان شایع‌تر است؟ + بهترین راه‌های تشخیصی و درمانی

هشدار

  • در صورتی که این کمربندها توسط افراد دارای بیماری های پوستی پوشیده شده باشند، نباید توسط فرد دیگری مورد استفاده مجدد قرار گیرند
  • این محصولات باید با آب سرد شسته شوند و از فشردن و چنگ زدن آن‌ها اجتناب گردد
  • برای تمیز کردن این محصولات نباید از مواد شوینده سخت و الکل استفاده کرد

 

پژوهش‌ها چه می‌گویند؟

خانمی کمربند طبی بسته سیوطب

همانطور که گفتیم کمربند طبی، بیماری زمینه‌ای ایجاد کننده کمردرد را درمان نمی‌کند اما ممکن است به تسکین کوتاه مدت درد کمک کند. آنها همچنین ممکن است به محافظت از کمر مقابل آسیب کمک کنند. منافع کمربندهای طبی به طور قطعی اثبات نشده با این حال، برخی از مطالعات نشان می‌دهد که آنها از عملکرد کمر پشتیبانی می‌کنند و درد را کاهش می‌دهند. این مطالعات همچنین نشان می‌دهد که برخی اشخاصی که از کمربند طبی استفاده کرده‌اند، نیاز به داروهای ضد درد هم دارند.

در تحقیقات اخیر دانشگاه استنفورد با مطالعه بر روی هفت هزار نفر مشخص شد افرادی که فعالیت بدنی متوسطی دارند میزان کمردردشان به نسبت سایر افرادی که از ورزش بی‌بهره هستند، کمتر بوده است؛ لذا می توان نتیجه گرفت که فعالیت بدنی میزان درد کمر را به مراتب کمتر می‌کند.

دلایل بروز کمردرد

  • آرتروز
  • سیاتیک
  • پارگی یا فتق دیسک
  • آسیب‌های ورزشی
  • آسیب‌های ناشی از کار
  • برداشتن نادرست اجسام سنگین
  • بارداری
  • وضعیت بد بدن در هنگام فعالیت‌های مختلف یا نشستن

بیشتر بخوانید:  انواع کمردرد و روشهای جلوگیری از درد کمر

کمردرد در بارداری چیست؟

کمردرد در دوران بارداری کاملاً شایع است. افراد باردار ممکن است درد موضعی کمر را تجربه کنند که به باسن و ساق پاشیده می‌شود. ممکن است درد در امتداد عصب سیاتیک منتشر شود و از ناحیه کمر به پشت ران و باسن به سمت پایین کشیده شود. درد عصب سیاتیک معمولاً فقط یک طرف بدن را درگیر می‌کند.

کمردرد در دوران بارداری می‌تواند ثابت باشد یا با فعالیت بدتر شود. این درد همچنین ممکن است خواب را مختل کرده و کیفیت زندگی یک فرد باردار را تحت تأثیر قرار دهد. برای اکثر افراد، علائم پس از تولد فرزندشان برطرف می‌شود. متأسفانه برخی ممکن است درد مزمن را تجربه کنند که پس از زایمان باقی می ماند. این درد معمولاً در سه ماهه دوم شروع می‌شود اما ممکن است زودتر از آن تجربه شود.

برخی از کمربندهای پشتی مخصوص افراد باردار طراحی شده‌اند. این کمربندها با حمایت از شکم و کمر کار می‌کنند. تحقیقاتی در سال 2019 نشان می‌دهد که لباس‌های حاملگی مانند بندهای شکم برای کاهش درد و همچنین بهبود تعادل و تحرک در دوران بارداری موثر هستند.

بیشتر بخوانید: شناخت رایج‌ترین انواع کمردرد در مردان

سیاتیک

در بین مهره‌های کمر دیسک‌هایی با ارتفاع کم قرار دارند که به شکل استوانه‌ای هستند و از یک قسمت مرکزی نرم و ژله‌ای و یک حلقه‌ی لاستیکی کلفت و محکم به دور آن، تشکیل شده‌اند. حلقه‌ دور هسته وظیفه‌ نگهداری از قسمت مرکزی را به‌عهده دارد. امکان دارد این حلقه در بخش‌هایی پاره شود و بخش نرم داخلش بیرون بزند که به این بیماری، فتق دیسک می‌گویند.

این بیرون‌زدگی امکان دارد با فشار به عصب‌های عبوری از اطراف مهره‌ها سبب ایجاد نشانه‌های سیاتیک شود. کمربند طبی دیسک کمر می‌تواند در مواقعی به کاهش درد در چنین اشخاصی کمک کند. کمربند طبی گودی کمر، کمربند طبی برای سیاتیک و کمربند طبی فنردار هم از دیگر انواع این کمربندهاست که برای اشخاص خاصی می‌تواند مفید واقع شود.

چگونه می‌توان دیسک کمر را تشخیص داد؟

دیسک برآمده اغلب باعث ایجاد درد شدید در ناحیه پایینی کمر می‌شود. برای اطمینان یافتن از دیسک کمر، لازم است به پزشک مراجعه کنید تا شما را به ‌خوبی معاینه کند. در اکثر موارد، اسکن اشعه ایکس برای مشخص شدن دلایل احتمالی درد کمری که احساس می‌کنید، استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید:  دلایل کمردرد | مهم ترین دلایل دردکمر به همراه روش‌های درمان کمردرد

کمربند تیلاکس پرو نسل نوین کمربندها

نسل جدید بریس‌های کمر با استفاده از تکنولوژی‌های روز پا به بازار رقابتی این حوزه گذاشتند. این محصولات خلاف بریس‌های پیشین به صورت خاص از تکنولوژی‌های قطعات و پارچه‌‌های مختلف سود نمی‌برند. بلکه با استفاده از تکنولوژی التراسوند که به صورت چشم‌گیری در راستای درمان و کاهش درد در سطح جهان مورد استفاده قرار گرفته است، شرایط بسیار مطلوبی را برای کاربر خود فراهم می‌آورد.

کمربند تیلاکس پرو با به کارگیری سیستم فراصوت خود می‌تواند از طریق ارسال امواج موجب کاهش درد در ناحیه کمر شود. یکی از تفاوت‌های نسل جدید کمربندها با باقی محصولات طبی مختص کمردرد این است که تیلاکس پرو را می‌توان برای هر مشکلی که در ناحیه کمر پیش آمده است به کار گرفت.
همان‌طور که می‌دانید بریس‌های سخت و نرم هر کدام با توجه به نوع بیماری و آسیب وارد شده برای موارد خاصی استفاده می‌شوند. اما این خطوط قرمز در استفاده از تیلاکس پرو دیگر معنایی ندارد و چنین محصولاتی می‌توانند با تاثیر بر ناحیه آسیب دیده، باعث کاهش درد و در بسیاری از موارد بهبود کامل بیمار شوند.
اگر بخواهیم با نتایج استفاده از چنین محصولاتی بیشتر آشنا شویم، می‌توان به صورت مختصر گزینه‌های زیر را برای آن برشمرد. در کمربندهای دارای تکنولوژی التراسوند شما شاهد وجود فضای حرکتی بیشتر در نتیجه داشتن انعطاف بافت، وجود فشار مناسب عضلانی، کاهش درد، افزایش (مولد) انرژی، عدم وجود اسپاسم‌های رایج در زمان استفاده از کمربندهای دیگر، جلوگیری از اتروپی عضلانی، محرک عصبی مثبت، افزایش گردش خون خواهید بود.
یکی دیگر از مواردی که در کمربند تیلاکس پرو اهمیت دارد این موضوع است که برای استفاده از چنین محصولی نیاز به تجویز پزشک ندارید. چون در هر صورت این کمربند و تکنولوژی فراصوتش، هیچ آسیبی برای بدن ایجاد نمی‌کند

خلاصه

استفاده بلندمدت از کمربندهای طبی سبب ضعف عضلات کمر می‌شود و هنگام درد نباید بیشتر از چند روز از آنها استفاده کرد. زیرا عضلات کمر ضعیف می‌شود و چون این عضلات کمر هستند که ستون فقرات را حفظ می‌کنند، ضعف آن‌ها سبب می‌شود فرد به دفعات بیشتری دچار کمردرد شود.

منبع
medicalnewstoday

21 دیدگاه

    1. سایت ما این محصول را ارائه نمی دهد
      اگر در اینترنت سرچ کنید کلمه ی تیلاکس پرو فکر میکنم به نتیجه ای برسید

    1. در کنار استفاده از کمربند نیاز به ورزش هم دارد و گاها باید زیر نظر پزشک و فیزیوتراپیست انجام شود
      پیشنهاد میکنم مقاله
      معرفی فیزیوتراپی کمر، روشی فوق‌العاده برای درمان کمردرد

    1. بله اگر بدون نسخه پزشک باشد و مصرف بیش از اندازه ان باعث اتروپی عضلانی و شل شدن عضلات بشود

    1. خیر قرص های مسکن نوع های مختلف و کمربند های طبی هم انواع زیادی دارن که هرکدوم کارکرد خود را دارد

  1. این که بعضی از دکترا یه برند خاصی از کمربند طبی رو معرفی میکنن و مریض و مجبور به استفاده و خرید ، این نوع پزشکان با اون شرکت قرارداد بستن و به فکر جیبشونن تا درمان بیمار . واقعا جای تاسف داره

    1. می تواند حرفتون درست باشد اما بعضی وقتا نوع کمربند یا گردنبند طبی که معرفی می کنند نیاز دارد نوع خاصی باشد مثل گردنبند فیلادلفیا که ممکن است هر برندی این مدل را نداشته باشد

    1. خیر . استفاده از کمربند طبی باید زیر نظر پزشک باشد که نوع های خاص خودش را دارد

    2. هر کمربندی را نمی توانید استفاده کنید و باید تحت نظر پزشک در صورت نیاز از کمربند های خاص بارداری استفاده کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا