بیماریبیماری های مفصلی

بهترین قرص برای ساییدگی زانو؛ معرفی 5 قرص غضروف ساز زانو

فهرست محتوا نمایش

بهترین قرص برای ساییدگی زانو کدام دارو است؟ سوالی است که همه بیماران مبتلا به ساییدگی زانو سریعا به دنبال جواب آن می‌روند. آرتروز یا ساییدگی زانو یکی از شایع‌ترین انواع آرتریت است که افراد زیادی در سراسر جهان به آن مبتلا هستند. بیماران مبتلا به ساییدگی زانو در صورت درمان به موقع می‌توانند این بیماری را کنترل کنند و عملکرد زانوی خود را بهبود ببخشند.

پس می‌توان گفت که تعیین روند درمان و نوع داروهای مصرفی نقش کلیدی در درمان و بهبود علائم دارد. در این مطلب از مجله پزشکی سیوطب به معرفی بهترین قرص برای ساییدگی زانو خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

بهترین قرص برای ساییدگی زانو را چگونه انتخاب کنیم؟

انواع مختلفی از قرص برای ساییدگی زانو تولید شده‌است. بعضی از این داروها با نسخه و برخی دیگر بدون نسخه تهیه می‌شوند. اولین چیزی که باید قبل‌ از مصرف قرص‌های ساییدگی زانو بدانید این است که داروی مناسب برای شما بستگی به شدت و علت درد زانو دارد.

در اغلب موارد زانو درد به آرامی شروع می‌شود. به طور کلی از عواملی که بیشتر بر ایجاد زانودرد اثر دارند می‌توان به افزایش سن، اضافه وزن و فعالیت‌های سنگین اشاره کرد. همچنین ژنتیک و آسیب‌دیدگی مفصلی نیز باعث پیشرفت ساییدگی مفاصل خواهند شد. پس درمان به موقع ساییدگی زانو به دلیل درد و سایر عوارضی که این بیماری برای فرد مبتلا ایجاد می‌کند، بسیار حائز اهمیت است.

معرفی بهترین قرص برای ساییدگی زانو؛ برای ساییدگی زانو چه بخوریم؟

در ادامه این مطلب با تعدادی از داروها و به ویژه قرص‌های مناسب برای ساییدگی زانو آشنا خواهیم شد. با ما همراه باشید.

1. قرص فست ران؛ داروی ضد التهاب و غضروف ساز برای ساییدگی زانو

بهترین قرص برای ساییدگی زانو قرص فست ران است|سیوطب

یکی از قرص‌هایی که می‌توانیم به عنوان بهترین قرص برای ساییدگی زانو معرفی کنیم، کپسول فست ران است. این کپسول به بهبود تحرک زانو و انعطاف‌پذیری بهتر غضروف‌ها کمک می‌کند. مصرف قرص فست ران، درد و التهاب زانو را در بیماران مبتلا به آرتروز و روماتیسم مفصلی تا حد زیادی کاهش می‌دهد.

کپسول غضروف ساز فست ران از دو گیاه ضد التهاب آووکادو و سویا تهیه شده‌است. این دارو علاوه بر تاثیرات ضد درد، مواد معدنی مورد نیاز برای کارکرد مفاصل و غضروف‌ها را نیز تامین می‌کند.

عوارض قرص فست ران چیست؟ آیا این قرص برای درمان قطعی زانو درد مناسب است؟

تاکنون عوارضی برای کپسول‌های فست ران گزارش نشده‌است. اما شایع‌ترین عوارض قرص فست ران در بین افراد حساس، عوارض گوارشی است. در برخی موارد نیز احتمال دارد برخی بیماران دچار بی خوابی شوند. باید گفت داروهای غضروف ساز درمان قطعی زانو درد نیستند، اما میزان درد را کاشه می‌دهند و از پیشرفت آسیب جلوگیری می‌کنند.

تداخل دارویی قرص فست ران با دیگر داروها و موارد منع مصرف آن

تاکنون موردی مبنی بر تداخل کپسول فست ران با داروهای دیگر گزارش نشده‌است. در بعضی منابع احتمال می‌رود که این کپسول با داروهای ضد انعقاد خون تداخل داشته باشد. همچنین باید در مورد منع مصرف این دارو گفت که استفاده از کپسول فست ران در خانم‌های باردار و شیرده ممنوع است. زیرا جنین در دوران بارداری حساس است و در زمان شیردهی نیز هر چه مادر مصرف کند، از طریق شیر به کودک منتقل خواهد شد.

2. کپسول پیاسیدین؛ بهترین قرص غضروف ساز برای افزایش قابلیت حرکت در مفصل آسیب‌دیده

یکی دیگر از بهترین قرص‌های درمان ساییدگی زانو کپسول پیاسیدین است. کپسول پیاسیدین به میزان قابل توجهی درد و التهاب مفاصل مبتلا به آرتروز را کاهش می‌دهد. به طوری که فرد بعد از ۳ ماه مصرف، به میزان قابل توجهی توانایی حرکتی مفاصل خشک و دردناک خود را بازیابی می‌کند. در این حالت بیمار می‌تواند خیلی راحت به فعالیت‌های روزانه خود رسیدگی کند.

آیا قرص پیاسیدین عوارضی دارد؟ موارد منع مصرف این قرص چیست؟

کپسول پیاسیدین دارای ترکیبات گیاهی است که به بهبود بیماری آرتروز کمک می‌کند. به همین دلیل مصرف قرص پیاسیدین نسبت به داروهای شیمیای هیچ گونه عوارضی ندارد. در مورد موارد منع مصرف پیاسیدین نیز باید گفت که استفاده از آن تنها برای زنان باردار و شیرده تجویز نمی‌شود. همچنین هیچ تداخل دارویی خاصی برای مصرف پیاسیدین گزارش نشده‌است.

3. کپسول پیروکسیکام؛ جزو بهترین قرص برای درمان ساییدگی زانو قرار دارد

پیروکسیکام يكي از داروهاي تسکین‌دهنده درد و با اثرات ضد التهابی است. از همین رو در دسته داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی یا NSAIDs قرار دارد. پیرکسیکام در دراز مدت التهاب و درد را کاهش می‌دهد. لذا در تسکین دردهای ساییدگی زانو و سایر دردهاي مفصلي مزمن موثر است. همچنین از پیروکسیکام در درمان دردهای کوتاه‌مدت استخوانی و مفصلی نیز می‌توان استفاده کرد. به همین دلیل این دارو جزو بهترین قرص برای ساییدگی زانو است.

شایع‌ترین علائم مربوط به عوارض کپسول پیروکسیکام چیست؟

علائم گوارشی مانند سوء هاضمه، سوزش سردل و معده درد از علائم شایع ناشی از مصرف پیروکسیکام هستند. به همین دلیل برای کاهش عوارض جانبی داروهای ضد التهابی توصیه می‌شود که دارو پس از غذا مصرف شود.

در مورد موارد منع مصرف پیروکسیکام نیز باید گفت که در دوران بارداری و شیردهی ممنوع است. همچنین بیماران مبتلا به مشکلات کبدی و کلیوی باید با دستور پزشک از این دارو استفاده کنند. لازم به ذکر است که در دوره‌های مصرف پیروکسیکام نباید از ایبوپروفن، آسپرین و ناپروکسن مصرف کرد. همچنین پیروکسیکام با الکل تداخل دارد.

4. قرص گلوکزآمین سولفات؛ بهبود ساییدگی مفصل با قرص غضروف ساز زانو

ترمیم غضروف های آسیب دیده با قرص گلوکزآمین سولفات|سیوطب

بسیاری از دردهای مفصلی مربوط به استئوآرتریت یا ساییدگی مفاصل است. طی این بیماری غضروف آسیب می‌بیند و به مرور از بین می‌رود. قرص گلوکزامین سولفات موجب کاهش درد می‌شود و به روند بهبودی وضعیت مفاصل کمک می‌کند. تحقیقات حاکی از آن است که قرص گلوکزامین سولفات تجزیه غضروف و تخریب آن را به تاخیر می‌اندازد.

عوارض قرص گلوکزامین چیست؟ آیا مصرف آن تداخل دارویی یا منع مصرف دارد؟

عوارض جانبی بسیار کمی برای قرص گلوکزآمین سولفات گزارش شده‌است. از جمله عوارض نادر این دارو می‌توان به تهوع، اسهال، سردرد و معده درد اشاره کرد. لازم به ذکر است که مصرف قرص گلوکزامین سولفات حداقل دو هفته پیش از جراحی بایستی متوقف شود. همچنین مصرف آن برای زنان بارداری، شیرده‌ و افراد مبتلا به آسم ممنوع است.

قرص گلوکزامین سولفات با قرص وارفارین تداخل دارد. به طوری که باعث افزایش اثر آن و خونریزی خواهد شد. همچنین مصرف قرص گلوکزامین سولفات با استامینوفن و داروهای بیماران دیابتی توصیه نمی‌شود.

5. قرص آوودین؛ بهترین قرص برای ساییدگی زانو

قرص آوودین نوعی مکمل غذایی درمانی محسوب می‌شود. این دارو نه‌ تنها در کاهش درد ناشی از آرتروز موثر است، بلکه به‌ تدریج با تحریک ساخت کلاژن و پروتئوگلیکان باعث بازسازی غضروف‌ها خواهد شد.

به‌ طور کلی مصرف قرص آوودین باعث کاهش درد، التهاب ناشی از مفاصل، عضلات و بازسازی آن‌ها می‌شود. به همین دلیل پس از مدتی موجب سهولت در تحرک مفاصل، جلوگیری از تخریب پیش‌رونده غضروف‌ها و کاهش نیاز به داروهای مسکن خواهد شد.

قرص آوودین چه عوارضی دارد؟ تداخل دارویی و موارد منع مصرف آن چیست؟

تاکنون عوارض خاصی ناشی از مصرف قرص آوودین گزارش نشده‌است. قرص آوودین از مواد گیاهی و کاملا طبیعی ساخته می‌شود و به همین دلیل عوارض داروهای شیمیایی را ندارد. اما در مورد تداخل دارویی آوودین با دیگر داروها می‌توان به وارفارین اشاره کرد.

توجه داشته باشید که مصرف آوودین برای بیماران دیابتی و فشارخون بالا ممکن است اختلالاتی ایجاد کند. به همین دلیل حتما قبل از مصرف آوودین با پزشک مشورت کنید.

جمع‌بندی درباره بهترین قرص برای ساییدگی زانو

جدا از چند نمونه ذکر‌شده از بهترین قرص‌ برای ساییدگی زانو، قرص‌های دیگری نیز در درمان ساییدگی کاربرد دارند. به عنوان مثال در اغلب موارد برای مهار درد مفاصل از داروهای مسکن‌ها و ضد التهاب‌ها مانند ایندومتاسین، مفنامیک اسید و دیکلوفناک استفاده می‌شود. اما در موارد شدیدتر برای بهبود وضعیت بیمار کورتون تجویز خواهد شد. بهتر است بدانید که تمام این مسکن‌ها در طولانی‌‌مدت اثرات منفی بسیار زیادی دارند.

در این مقاله از مجله سلامت سیوطب سعی کردیم به بهترین قرص برای ساییدگی زانو اشاره کنیم. این قرص‌ها نه تنها باعث کاهش التهاب زانو می‌شوند، بلکه غضروف‌ ساز هستند و به مرور زمان ساییدگی زانو را ترمیم می‌کنند. ناگفته نماند که انتخاب زندگی سالم، ورزش کردن و استفاده از زانوبندهای درمانی مانند زانوبند زاپیامکس نیز در بهبود وضعیت زانو و آرتروز نقش بالایی دارد.

سوالات متداول درباره بهترین قرص برای ساییدگی زانو

1. آیا ساییدگی زانو درمان قطعی دارد؟

در حال حاضر درمان دارویی برای ساییدگی زانو وجود ندارد. اما به کمک مصرف بهترین قرص‌ها و استفاده از زانوبند زاپیامکس می‌توان به کاهش درد و پیشرفت بهبودی کمک کرد.

2. آیا قرص‌های غضروف ساز نوع گیاهی وجود دارد؟

بله می توان به قرص پریفلکس هلث برسک، قرص فلکس اورتیوروویتال، استئوپلاس یوروویتال، کپسول آراپیس اشاره نمود.

3. برای ساییدپی زانو چه بخوریم؟

برای بهبود وضعیت زانو مصرف مکمل‌های خوراکی، غذاهای مقوی و ویتامین‌دار و ورزش توصیه می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا